SEO Lund

Lund är en stad med en levande affärsmiljö och med en intensiv konkurrens.

Vi på Tactical Digital hjälper dig och ditt företag att sticka ut från mängden och nå ut till din målgrupp på ett effektivt sätt. Oavsett om din mågrupp finns Lund eller om du försöker nå ut till en bredare, nationell publik.

Med SEO Lund hjälper vi dig att dyka upp i sökresultaten på Google när dina potentiella kunder söker på sökord som är relaterade till de produkter/tjänster som du och ditt företag erbjuder.

seo-lund

Nå ut till fler människor med SEO Lund

SEO är förkortningen för Search Engine Optimization, vilket på svenska blir sökmotoroptimering. SEO handlar om att optimera en webbplats för att den ska ranka högre i sökmotorernas organiska (icke-betalda) sökresultat för relevanta sökfraser.

Relevanta sökfraser hade exempelvis kunnat vara ”Frisör Lund” eller ”Biograf Lund”.

Genom att optimera en mängd olika faktorer på en webbplats, som till exempel textinnehåll, bilder, webbplatsstruktur och prestanda, kan man öka chanserna för att ranka högre upp i resultaten i sökmotorer som Google, Bing och Yahoo.

Detta leder till att du ökar dina chanser att dra till dig besökare till din webbplats som aktivt söker efter det du erbjuder.

Nå ut med SEO Lund

Syns mer och öka dina möjligheter för fler affärer med SEO Lund

Att synas på Google har aldrig varit viktigare för dig som driver företag i Lund.

Det finns väldigt många fördelar med att SEO-optimera er webbplats. Med hjälp av SEO Lund så kan ni nå ut till era potentiella kunder i precis det ögonblicket som personen söker efter den produkt eller tjänst som du erbjuder. 

Sökmotoroptimering är alltså en marknadsföringskanal som driver försäljning och inte bara ökar ditt företags synlighet. Syns du inte i sökresultaten på Google eller Bing så riskerar du att tappa en mängd affärsmöjligheter till dina konkurrenter.

Hur arbetar Tactical Digital med SEO Lund?

Möte

Första steget är att vi bokar in ett SEO-möte tillsammans med er.

Vi diskuterar arbetssätt, tidsplanering, era tankar och förväntningar på oss samt vad era målsättningar med vårt samarbete är.

Sökordsanalys

Vi genomför en sökordsanalys för att identifiera relevanta sökord för just er målgrupp och det ni erbjuder.

På detta vis bygger vi upp en övergripande bas som vi sedan jobbar utifrån när vi skapar SEO-optimerat innehåll för era landningssidor.

Nulägesanalys

I vår nulägesanalys genomför vi en heltäckande analys av alla områden inom SEO. Som till exempelvis teknisk analys och innehållsanalys.

Vi genomför en grundlig nulägesanalys för att få en klar bild av var er webbplats befinner sig idag ur ett SEO-perspektiv för att identifiera förbättringsåtgärder.

Implementation

Utifrån den inledande analysen så implementerar vi SEO-strategin. 

Det kan handla om att vi löpande skapar innehåll, såsom texter, för din webbplats, att vi åtgärdar de tekniska problemen och ser över det löpande men det kan också handla om att vi finns där som en hjälpande hand och ser till att det arbetas på rätt sätt. 

Nå ut till fler människor i Lund med lokal SEO

Driver du ett företag i eller runt Lund och vill öka din synlighet lokalt på Google och Bing?

För företag som ditt som är baserade i Lund och vill öka sin synlighet lokalt och nå ut till fler invånare i Lund med omnejd är lokal SEO lösningen på problemet. Vi på vår SEO byrå Jönköping hjälper dig med att optimera flera faktorer på din webbplats mot sökord och sökfraser som är geografiskt inriktade, som t.ex ”Gym Lund” eller Café Lund”.

Genom att optimera mot dessa sökfraser så kan du nå ut till potentiella kunder i precis det ögonblicket de söker efter den produkt eller tjänst som du erbjuder.

När vi hjälper dig med SEO Lund hjälper vi dig med att skapa en lokalt utformad SEO-strategi vars syfte är att bidra till större intäkter för ditt företag.

Vi inleder arbetet med att uföra en heltäckande analys av din webbplats och efter det en sökordsanalys för att identifiera de optimala sökorden för just ditt företag att optimera mot, baserat på bland annat sökvolymer och konkurrensnivåer.  Därefter ger vi antingen optimeringsförslag eller så optimerar vi din webbplats åt dig.

Tactical Digital är specialiserade på att optimera din webbplats mot att synas högt i sökresultaten på sökningar med geografisk inriktning som ”Lunds universitet”, ”Mårtenstorget” eller ”Lunds domkyrka”.

Visste du det här kring SEO?

98.2%

Av alla användare klickar aldrig på ett sökresultat på Googles andra sida

70-80%

Av alla användare ignorerar betalda sökannonser och går direkt vidare till de organiska resultaten

14,6%

Av de leads som kommer in via SEO konverterar i genomsnitt i jämförelse med 1,7% som är genomsnittet för köpta leads

90%

Av alla köp digitalt föregås av en sökning på Google

Bredda din SEO Lund för att synas utanför stadens gränser

Om du och ditt företag i Lund har nationella eller internationella ambitioner så finns vi här även för dig. Vår SEO Lund hjälper dig till nästa nivå oavsett om ditt mål är att synas lokalt i Lund med SEO Lund eller på ännu bredare front. 

För att du ska kunna konkurrera i en större kontext så är det fullständigt grundläggande att genomföra en sökordsanalys på nationell alternativt internationell nivå. Vi hjälper dig att hitta de mest lönsamma sökorden och sökfraserna för ditt företag, oavsett mål.

 

Frågor och svar kring SEO Lund

Sökmotoroptimering eller SEO (Search Engine Optimization) betyder att man optimerar sin hemsida för att den ska ranka högre i Googles sökresultat. Det krävs ett hårt, välgjort och löpande arbete för att ranka högt på de sökorden man vill i Googles sökresultat. 

SEO-arbetet tar aldrig slut då det trots att man rankar högst på ett ord fortfarande kräver ett löpande arbete för att inte bli omsprungen.

Det krävs också en stor kunskap i området. Det är lätt att hamna fel och kasta pengar och tid ner i sjön, anlita hjälp med SEO Lund för att undvika detta.

Du bör anlita en SEO byrå eftersom att det är så otroligt viktigt att besitta kompetensen som krävs för att navigera i det träsk som SEO-världen ibland kan vara.

Genom att samarbeta med en SEO byrå i Lund kan ditt företag dra nytta av specialisthjälp, kunskap och strategier baserad på en stor kunskap inom sökmotoroptimering för att öka din synlighet och lönsamhet digitalt.

Lokal sökmotoroptimering eller lokal SEO (Search Engine Optimization) betyder att man optimerar sin hemsida för att den ska ranka högre i googles sökresultat, kopplat till sökord med en lokal sökintention. 

Kontakta oss för hjälp med SEO Lund

    Sökmotoroptimering Lund

    SEO Lund – Google är utan någon konkurrens världens största sökmotor. Numera är vi ständigt uppkopplade och online och Google är alltid där vi letar efter information, oavsett om det gäller den närmsta klädbutiken eller det bästa gymmet. Med hjälp av SEO Lund så hittar dina potentiella kunder dig när det söker efter just din vara eller tjänst.

    För att se till att företag i Lund inte går miste om kunder så hjälper vi företag med SEO Lund. Vi hjälper dig att ranka högre på Google och med det synas mer och få mer relevant trafik till din hemsida.