Timbanken

Vi på Tactical Digital presenterar vår innovativa tjänst som vi väljer att kalla för ”timbanken”. Med ”timbanken” kan du, istället för att välja en av våra tjänster, få alla på en och samma gång och i ett pris. Vår modell ger dig möjligheten att köpa timmar, i förväg eller löpande månadsvis, som du sedan kan fördela över de tjänster som vi erbjuder, enligt ditt företags specifika behov.

Varför ska du välja "timbanken"?

Flexibelt

Marknaden förändras ständigt och det kan även gälla ditt företags behov och det förstår vi. Med ”timbanken” kan du anpassa din marknadsföringsstrategi direkt och se till att vikten läggs där den bör göra.

Kostnadseffektivt

Du betalar endast för de timmarna som du behöver. Detta ger alla företag, oavsett storlek, en chans att ta del av vår expertis inom digital marknadsföring och analys oavsett hur liten eller stor budgeten är.

Möjligheter att anpassa

Oavsett om det är SEO, Google Ads eller uppsättning av analysverktyg du behöver hjälp med kan du på ett enkelt sätt använda dina timmar i ”timbanken” för att täcka dina behov. 

Riskminimering

Du behöver inte binda fast dig vid en enskild marknadsföringsinsats eller för den delen, långa avtal, utan har full frihet i att testa på olika marknadsföringsinsatser och anpassa det efter ditt företags utveckling.

Hur fungerar det då?

Steg 1:

Hör av dig till oss, antingen via vårt formulär eller boka ett möte direkt i vår mötesbokare, så går vi igenom dina behov och önskemål.

Steg 2:

Vi hjälper dig att planera och köpa de antal timmar som passar dig bäst.

Steg 3:

Du fördelar dina timmar över våra olika tjänster efter dina prioriteringar och behov.

Steg 4:

Vi jobbar tillsammans med dig för att nå dina mål med regelbundna uppföljningar och justeringar.

Flexibilitet som passar ditt företag

Vårt mål är att göra digital marknadsföring och analys tillgängligt för alla företag, stora som små. Oavsett om det handlar om att du vill ha löpande hjälp med din marknadsföring månadsvis, lite här och där eller i form av en engångsinsats så är ”timbanken” lösningen för dig. 

Kontakta oss idag för att höra mer om ”timbanken” och hur tjänsten kan hjälpa ditt företag.

Fördelar med "timbanken"

Ett brett urval av tjänster

Från sökordsanalyser, annonsering, seo-optimering och texter till support och rådgivning. ”Timbanken” ger dig och ditt företag tillgång till ett brett urval av tjänster som är avgörande för ditt företags digitala närvaro. 

Prova på oss

Vi förstår att man kan vilja ”känna” lite på varandra innan man gör någon större investering. ”Timbanken” ger dig möjligheten att göra just detta. Du får möjligheten att testa på våra tjänster och lära känna oss innan du tar ett större ekonomiskt steg.

Support i realtid

Tänk dig in i ett scenario där dina annonser på Google inte längre driver några resultat, Google kommer med en uppdatering som skickar dina sidor långt ner i sökresultaten eller din spårning på webbplatsen inte längre lirar. Med ”timbank” kan du ha oss som standby-support som finns där och hjälper dig när problemen uppstår.

Frågor och svar om "timbanken"

“Timbanken” är vår tjänst som låter dig köpa timmar för digital marknadsföring, utan att vara bunden till långvariga avtal. Du kan använda dessa timmar för olika tjänster som t.ex analys, Google Ads, SEO-optimering mm.

Du väljer antalet timmar du vill köpa och kan sedan fördela dem över olika tjänster enligt ditt behov under en 6 månaders period. Vi hjälper dig att planera och utföra de önskade marknadsföringsinsatserna. 

Visst kan du det! Du kan använda dina timmar för olika tjänster efter dina behov. Det ger dig flexibilitet att anpassa din digitala strategi när det kan finna behov för det.

Vi kommer att guida dig baserat på dina mål och behov. Vi hjälper dig att bedöma hur många timmar som kan vara lämpliga för att nå dina marknadsföringsmål.

När du har köpt dina timmar kan du kontakta oss för att boka de tjänster du behöver. Vi schemalägger sedan och utför arbetet efter dina önskemål. Vi kan också lägga en plan tillsammans från start.
Ja, ”timbanken” går lika bra att använda till akuta projekt och snabba ändringar i din marknadsstrategi.

Du väljer helt fritt hur du vill fördela dina timmar mellan våra olika tjänster som vi erbjuder. Vi hjälper dig att optimera användningen för bästa resultat.

Javisst kan du det! Om du behöver mer tid för att stärka din digitala närvaro kan du köpa till fler timmar när som helst.

Kontakta oss genom formuläret nedan eller boka in ett möte direkt för att diskutera dina behov och mål. Vi guidear dig genom hela processen och ser till att du får ut mesta möjliga av “Timbanken”.

Vill du få reda på hur "timbanken" kan hjälpa ditt företag?