Vad vi gör

Data - Grunden i ditt beslutsfattande

Är din insamlade data korrekt? Behöver du hjälp med implementation av ett verktyg? Är din datainsamling innanför ramarna för de lagar som finns?
En korrekt uppsättning av analysverktyg är nyckeln.

Från mätstrategi till implementering. Vi strukturerar och kontrollerar dina befintliga uppsättningar och dess funktion. Vi implementerar även verktyg från start. Vi rätar ut dina frågetecken och säkrar upp din spårning. 

Får du ont i huvudet av GDPR?
Idag måste alla webbplatser se till att dess besökare inte blir spårade utan att ha gett sitt medgivande till det. Det räcker helt enkelt inte med en simpel banner. Vi hjälper dig och dina kunder att bli av med GDPR-kopplad huvudvärk.
Vi arbetar tillsammans för att sätta upp nyckeltal för din dashboard och bygger den åt dig.
Vi hjälper dig att bygga dashboards i Google Looker Studio för att du på ett enkelt sätt ska komma åt den data som är av störst vikt av dig och dra värdefulla insikter.

Rankar och syns ditt varumärke på rätt sökord? Har du en strategi på plats för hur du ska börja/fortsätta synas i sökresultaten med hjälp av innehåll och teknisk optimering?

Förstå vad dina kunder söker efter

Att förstå vad dina kunder söker efter är nyckeln när det kommer till att kunna ge svar på dina kunders frågor. Vi analyserar vilka sökord dina kunder använder sig av för att hitta det du erbjuder och hur du möter deras behov.

Migration av webbplats

Ska du migrera en webbplats eller göra en totalrenovering av din webbplats? Detta kan vara skadligt för din SEO och orsaka väldigt stora drop i ranking. Men med rätt plan och process på plats så går detta att undvika och kan leda till en uppgång istället för en nedgång.

Heltäckande SEO

Google använder sig av hundratals såkallade ”Rankingfaktorer” för att besluta om en webbplats ska ranka högt eller lågt i sökresultaten. Om du vill öka din synlighet behöver du optimera samtliga. Vi är experter på teknisk SEO och innehållsrelaterad SEO, för att säkerställa att alla rankingfaktorer är optimerade.

Löpande arbete

SEO är inget 100-meterslopp utan ett maraton. För att nå de riktigt fina resultaten så behövs det ett löpande arbete med optimering. Här finns det två alternativ. En del företag vill bli av med SEO-arbetet helt och lägga allt på oss, medans andra vill ha kontrollen själva. Då finns vi där som en hjälpande hand och utbildar ert team, vi är öppna och transparanta med vår kunskap.

Betalda kanaler

Vilken typ av approach levererar bäst resultat för din annonsering? Vilken typ av trafik tjänar ditt företag mest på?

Google Ads kan vara förvirrande och överväldigande. Du kanske inte vet var du ska börja, vad du ska göra eller hur du ska förbättra dina kampanjer. Vi hjälper dig med detta. Oavsett om det handlar om att starta upp ett arbete med Google Ads från scratch eller om det handlar om optimering av befintliga kampanjer.

Betald trafik ska vara ett komplement till din organiska trafik och din direkttrafik. För att din marknadsföring ska kunna nå maximala resultat så behövs det en perfekt mix av kanaler. Vi hjälper dig att hitta den mixen som bidrar till bäst resultat för dig och hjälper till med optimering.
Annonsering på Facebook är ett väldigt kostnadseffektivt sätt att nå ut till potentiella kunder. Facebook ger företag möjligheten att rikta sin annonsering till målgrupper som aktivt visar intresse för det man erbjuder, vilket leder till att du kan nå ut till en stor mängd helt nya personer.
Vill du och ditt företag lära er mer om SEO eller digital analys? Vi erbjuder skräddarsydda föreläsningar och utbildningar för företag, organisationer, affärsnätverk och yrkeshögskolor.
Vad ska man tänka på för att synas i sökresultaten?
Vill du lära dig grunderna i SEO eller har du och ditt företag ett speciellt område inom SEO som ni vill lära er mer inom? Vi utformar utbildningen och dess längd efter era behov, för att ni ska få ut så mycket som möjligt av den.
Lär dig mer om GA4 & GTM
Oavsett om du och ditt företag är gröna på det här med digital analys och behöver lite skjuts i början eller om ni är erfarna och har specifika problem och frågor så hjälper vi er. Vi har utbildat allt ifrån företag som är helt gröna till företag som arbetat i 10+ år med analys. Vi skräddarsyr utbildningen och dess längd efter era behov.

Utbildningar på yrkeshögskola

Vi har erfarenhet av utbildningar på yrkeshögskola. Vi är både utbildade på yrkeshögskola och har under 2 års tid hållt i väldigt uppskattade utbildningar på yrkeshögskola. Vi har alltså båda sidorna och vi vet vilka kunskaper studenterna behöver ha. Vi har ansvarat för allt ifrån enskilda lektioner till längre kurser. 

Kortare föreläsningar/workshops

Är du efter en kortare föreläsning eller workshop kring något av våra områden till ditt företag eller affärsnätverk? Vi gör även detta och utformar föreläsningen efter era önskemål.

Lät något intressant?